sterk in verbinding. Ook wij kunnen elkaar dan dingen verwijten, zelfs terwijl we allebei weten dat dat zinloos is.

Net terug van vakantie knallen we weer even de pan uit.

Maike, de doener, geeft meerdere keren aan wat er nog allemaal moet gebeuren. Dit geeft haar duidelijkheid en ordening. Mij daarentegen, overlaadt het, het geeft chaos en onrust.

Ook wij kunnen elkaar dan dingen verwijten, zelfs terwijl we allebei weten dat dat zinloos is. De ander is nl wie zij is, met andere behoeften en processen. De enige oplossing is de weg naar binnen: kijken naar je eigen aandeel en of dat klopt met jouw essentie. Ik kan niet de doener (naar buiten gericht) worden die Maike is, zal altijd de denker (naar binnen gericht) blijven. Hoe zij hierop reageert is van haar, net zoals van mij is hoe ik het ervaar. Tegelijkertijd beseffen dat het samen leven en werken, ondanks deze momenten van poep, een 8, 9, of 10 is maakt het even moeten ‘werken’ weer meer dan de moeite waard. Vandaaruit wordt het weer zoeken naar de verbinding met elkaar. Dat is steeds makkelijker: als ik heb afgecheckt wat er vanuit Maike’s en mijn eigenheid is gebeurd, ben ik het kwijt. En kan ik weer oordeelloos kijken naar ons allebei.

Oordeelloos zijn is een zegen. Het heeft mijn levenslust gigantisch verhoogd. Hangen in negativiteit is verleden tijd.  Wil jij dat ook maar weet je niet hoe?  Onze Transitie Training is erop gericht je bewust te maken van jouw unieke zijn, zodat je je niet meer hoeft te vergelijken met de ander, maar juist in elke situatie volledig bij jezelf kunt blijven. Egoïstisch? Nee!! ZELFLIEFDE!

Wil je meer weten over onze Transitie Training? En hoe het mogelijk is dat deze helemaal vergoed wordt? Meld je dan HIER >> aan voor een kosteloos gesprek met ons, live of via skype!