Een nieuw begin

Een nieuw jaar, een nieuw begin.. Heb je dromen die je dit jaar waar wil maken?

Wij houden allebei een manifestatie boek bij. Hierin schrijven we niet alleen aan het begin van het jaar wat we willen bereiken, maar het hele jaar door. Grote zaken en ook kleine. We schrijven, plakken knipsels, veertjes en andere toepasselijke vondsten, tekenen en schilderen er graag in.

Het geeft een goed en dankbaar gevoel om te zien hoeveel we na verloop van tijd kunnen afvinken. Wensen die uitkomen, doelen die behaald zijn..Grote dromen kosten soms wat meer tijd maar door regelmatig te bladeren en te werken in onze boeken, blijft er aandacht gaan naar dat wat we écht willen. Intentie icm met de aandacht die je er aan schenkt helpt om daadwerkelijk te manifesteren.

Nog een manier om bezig te zijn met bewust creëren is bijv door een moodboard te maken. Waarom dit soort acties zo krachtig werken? Omdat je je gedachten niet binnen houdt maar toevertrouwd aan het papier (stap 1) en doordat je beelden maakt bij dat wat je wilt (stap 2). Visualiseren is een krachtige methode om ruimte te geven aan jouw wensen. Hoe zie je er uit als je je droom hebt waargemaakt? Waar ben je, wat doe je en met wie? Hoe levendiger je beeld, hoe dichter bij het komt. Alles is in potentie al aanwezig. Met deze uiting aan gedachten en je visualisaties stap je feitelijk al in de realiteit zoals jij hem wenst. Zo wordt de afstand tussen het nu en jouw droom steeds kleiner en vallen deze twee steeds meer samen.

Waar droom jij van en hoeveel tijd en aandacht ben je bereid hieraan te besteden?

Lieve groet,
Katja en Maike