Wat fijn dat u onze website bekijkt!
Uw medewerker heeft u wellicht geattendeerd op onze training, speciaal voor (hoog)gevoelige mensen….

Wat kunnen wij voor uw medewerker doen?

Een werkgever wil dat het goed gaat met zijn medewerkers. Zij bepalen immers gezamenlijk het resultaat van de afdeling. Of het nu gaat om het versterken van het team, het vergroten van het klantgericht handelen of het verbeteren van het functioneren van de medewerker; je verwezenlijkt je doelen alleen met succesvolle, betrouwbare en gelukkige mensen op de werkvloer.

Wanneer een medewerker vastloopt, niet optimaal functioneert of dreigt uit te vallen, kan een coach uitkomst bieden. Een coach die onafhankelijk ervoor zorgt dat iemand doelen heeft en acties onderneemt om deze te bereiken! 

De basis voor verbetering en resultaat is dat de medewerker overtuigd en gemotiveerd is en met ons aan de slag wil. 

Veel van onze klanten krijgen van hun werkgever toestemming en 100% financiële ondersteuning voor het volgen van onze HSP Transitie Training of een individueel traject op maat.

 

Wij trainen en coachen uw medewerker graag als hij of zij zich herkent in de volgende punten:

Wist U dat....

Een (hoog)gevoelig persoon (hsp) is anders dan andere medewerkers en heeft daardoor behoefte aan een andere, minder psychologische aanpak. 1 op de 5 medewerkers is hooggevoelig, dus ook bij u op de afdeling werkt een hooggevoelige werknemer. Wij zijn gespecialiseerd in juist deze doelgroep en hanteren een minder cognitieve, maar een bijzonder doeltreffende aanpak.

Meer dan honderd bedrijven gingen u voor

Onze klanten:

Wat tevreden klanten van ons vinden

Mike Weijmans

Financial Manager at Acme

Claudia Grootjans

Assistant Buyer at Globex

Vraag gratis een adviesgesprek aan