fbpx

Wat kunnen wij voor jou doen?

Wij LEVEN onze passie! K&M training en coaching is onze passie.
Wij zijn sterk in verbinding. Hiermee wakkeren wij jóuw passie, jóuw vuur aan.
Wij beschikken over veel kennis en ervaring van verschillende methodieken
waarmee we je gericht kunnen helpen.

Werkgevers coaching

Als werkgever wil je dat het goed gaat met alle medewerkers. Soms loopt dat even niet. Dat zorgt voor ruis op de lijn en dat hoort niet! Wanneer iemand vast loopt, kan een coach uitkomst bieden. Een coach die onafhankelijk spiegelt en ervoor zorgt dat iemand doelen heeft en acties onderneemt om deze te bereiken!

Persoonlijke Coaching live of via Skype

Tijdens een persoonlijke coaching met ons een kun je alles ter sprake brengen waar jij het over wilt hebben, waar jij lading bij voelt. Of het nu gaat over relaties, jouw persoonlijke ontwikkeling, werk- gerelateerde vragen of je hooggevoeligheid, alles kan besproken worden.
Voel je welkom!

K&M biedt inzicht en hulp bij:

 • Doorbreken van patronen
 • Het maken van keuzes prive en/of werk
 • Inzicht in HSP
 • Relatieproblematiek
 • Burn-out
 • Ouder-kind relaties
 • Moeizame relaties met anderen
 • Fysieke en emotionele klachten
 • Het gevoel hebben dat er geen oplossingen meer zijn
 • Angst en trauma's

24/7 Advies nodig?

Het is zeer uniek dat wij 24/7 bereikbaar zijn via onze app-lijn. Dat maakt dat wij altijd in verbinding zijn met onze klanten. Niet alleen wanneer er een afspraak staat moet je bij ons terecht kunnen, maar wanneer jij lading hebt!

Het traject bestaat uit meerdere onderdelen:

1. Wij trainen medewerkers in groepsverband (max 10 personen). Het traject bestaat uit 6 bijeenkomsten van 2.5 uur, waarin intensief gewerkt wordt aan bewustwording en integreren van (hoog)gevoeligheid, energie beheer, wensen, verlangens, passie en ambitie. We maken de medewerker bewust van zijn of haar persoonlijke mogelijkheden zodat het potentieel volledig benut kan worden. Uw medewerker en uw organisatie/afdeling ervaren gegarandeerd het verschil.

2. Gedurende een half jaar komt de groep iedere maand samen voor een trainingsbijeenkomst (ochtend of avondgroep). Hiernaast is er in overleg ruimte voor een Skype -consult. Daarin kan worden gekeken naar persoonlijke thema’s die extra aandacht nodig hebben.

3. Gedurende de hele periode, is K&M 24 uur per dag bereikbaar via de WhatsApp, ook in het weekend. Hierdoor kan er altijd overleg zijn, dilemma’s worden voorgelegd en direct actie gegeven worden in het moment van lading. 

Resultaat:

Ons Transitie Traject draagt bij aan een snellere en betere besluitvorming, open communicatie, verbeterde samenwerking met collega’s, verhoogde resultaat- en klantgerichtheid, een betere afstemming tussen bedrijfsdoelen en persoonlijke doelen en een toenemende inzet, luistervaardigheid, stressbestendigheid en actiebereidheid.

Onderzoek heeft aangetoond dat in 2018 15% van de deelnemers het initiatief heeft genomen om te kiezen voor een andere werkgever of een eigen bedrijf te starten. Conflicten zijn hiermee vermeden. Dat is winst voor iedereen. Dat is tevens ons streven. Het creëren van een win-win voor alle partijen. We gaan dus uit van het belang van de werkgever en de medewerker(s).

Bij K&M training-coaching start er iedere maand een nieuwe trainingsgroep van max.10 personen. Dat betekent dat er zo’n 100 personen per jaar het programma succesvol afronden. Ieder uiteraard op eigen manier. Sommige personen zijn zich voor het traject al bewust van hun (hoog)gevoeligheid en willen leren hier beter mee om te gaan. Anderen ontdekken nog maar net dat ze (hoog)gevoelig zijn en willen meer over deze bijzondere eigenschap te weten komen. Dit geeft zoveel inzicht dat er puzzelstukjes op z’n plaats vallen, zowel op het werk als in het dagelijks leven van deze personen.

De klant moet zich uiteraard goed voelen bij dit Traject. We laten uw medewerker ongekende mogelijkheden ervaren. Persoonlijke ontwikkeling en groei uiten zich in alle aspecten van ons leven, dus ook in het werk. Groei en ontwikkeling op het gebied van persoonlijke en professionele effectiviteit.  Gegarandeerd. De deelnemer en de werkvloer ervaren het verschil!

Het Transitie Traject van K&M biedt bedrijven en medewerkers GEGARANDEERD RESULTAAT!

Prijs 1995 euro exc

Training & coaching met gegarandeerd resultaat

voor uw medewerkers, uw bedrijf of organisatie!

Wilt u dat uw medewerkers met minder inspanning van grotere meerwaarde zijn voor uw bedrijf?

Wilt u een betere sfeer en een hogere tevredenheidop het werk?

Individuele coaching

In sommige gevallen kiest de medewerker ervoor om niet getraind te worden in een groep. Wij bieden dan de mogelijkheid om individuele coaching ‘op maat’ te geven. Samen met de medewerker bepalen wij hoeveel

coaching sessies er nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Dit gaat uiteraard in afstemming met u.

Zoals ook bij onze Transitie Training hebben we vooraf een inventarisatie gesprek en na afronding van het traject een evaluatie.

Als werkgever wil je dat het goed gaat met alle medewerkers. Soms loopt dat even niet. Dat zorgt voor ruis op de lijn en dat hoort niet! Wanneer iemand vast loopt, kan een coach uitkomst bieden. Een coach die onafhankelijk spiegelt en ervoor zorgt dat iemand doelen heeft en acties onderneemt om deze te bereiken!

Of het nu gaat om het versterken van het team, het vergroten van het klantgericht handelen of het verbeteren van het functioneren van één of meerdere medewerker(s); je verwezenlijkt je doelen alleen met succesvolle, betrouwbare en gelukkige mensen op de werkvloer. Als dit niet het geval is, is dit zichtbaar in de resultaten, de sfeer of het kan leiden tot een confilict.

Wij onderscheiden ons doordat we niet alleen maar gericht zijn hoe het met de medewerker gaat, maar ook met de mens achter de medewerker op alle levensgebieden. Wij gaan ervan uit dat alles met elkaar samen hangt. Wanneer iemand niet goed in zijn vel zit, om wat voor reden dan ook,  is dit altijd zichtbaar en voelbaar op de werkvloer. Wanneer ook collega’s  last ervaren, men vaker ziek is, hij of zij er met zijn hoofd niet bij is, en misschien wel helemaal niet op zijn of haar plek zit, is het tijd voor ACTIE. Een coachingstraject biedt de oplossing.

Resultaten:

Persoonlijke ontwikkeling en groei uiten zich in alle aspecten van ons leven, dus ook in het werk.

Ons coachingstraject draagt bij aan een snellere en betere besluitvorming, open communicatie,

verbeterde samenwerking met collega’s, verhoogde resultaat- en klantgerichtheid, een betere

afstemming tussen bedrijfsdoelen en persoonlijke doelen en een toenemende inzet, luistervaardigheid, stressbestendigheid en actiebereidheid.

Ervaringen van deelnemers:

 • Ik word minder geleefd door de omstandigheden, heb meer grip op situaties en neem meer het heft in handen.
 • Ik communiceer vanuit mezelf.
 • Ik ben in staat zelf de regie te pakken in plaats van me te laten leven.
 • Ik ervaar meer plezier in mijn werk.
 • Ik ben minder snel moe, en geef grenzen eerder aan.
 • Ik weet waar ik goed in ben.
 • Ik weet waar ik minder goed in ben, en kan hiermee omgaan.
 • Ik heb meer zelfvertrouwen en rust gekregen.
 • Ik ervaar een beter evenwicht tussen denken en handelen.
 • Ik ben me bewust geworden van de invloed die ik heb op mijn leven, dat van anderen en de dingen die gebeuren.
 • Ik denk niet te lang na en doe bewust de dingen die ik wil doen.
 • Ik oordeel minder en ga makkelijker, lichter en vrijer door het leven.

Wil jij dat de medewerkers met minder inspanning en energie, meer uit de organisatie halen? Meer voldoening en plezier? Wil jij een optimale samenwerking ontdekken en deze duurzaam ontwikkelen? Neem dan contact met ons op voor een coachingstraject dat zorgt voor een  blijvende groei van persoonlijke effectiviteit voor de medewerkers.

Een coach sessie kost 145 euro per consult

Het leven is bedoeld om te léven met HOOFDLETTERS. Kompas op vreugde! Als je keuzes maakt die kloppen met jouw diepste verlangens, dan ‘flowt’ je leven. Weet je (tijdelijk) niet meer hoe, dan verlies je energie en levensvreugde.

Tijdens een coaching krijg je inzicht in jezelf (bewustwording) en worden krachtbronnen in jezelf aangeboord. Je vergroot de grip op je eigen handelen en bent beter in staat doelen te stellen en te verwezenlijken. In plaats van te ‘bedenken’ wat je wilt, motiveren we je te ‘voelen’ wat je wilt.

Wat zijn de belemmeringen die je hier tot nu toe van weerhouden hebben? Als je deze, vaak onbewuste, oude overtuigingen onder ogen hebt gezien, kan je er ook afscheid van nemen en nieuwe keuzes maken.

 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Afhankelijk van je vraag, kijken we wat nodig is. Iedereen heeft af en toe behoefte aan een klankbord; iemand die je een spiegel voorhoudt. Waarom wel een bezoek aan tandarts, huisarts, sportschool en kapper en niet voor ons persoonlijk welbevinden? Om ons goed te voelen en in een optimale balans te kunnen leven.. Mega belangrijk!! Je energiek en krachtig voelen, jezelf op de eerste plaats zetten, je verbinden met alles wat voor jou de 8, 9 of 10 is, jouw mooiste leven pakken… alles is een keuze! Wij helpen je om jouw batterij op te laden!

Jij bepaalt. Wij werken niet volgens een vast plan of schema. Jouw groei verloopt namelijk ook niet volgens een door ons opgesteld plan… het moet passen bij jou! Graag stemmen wij in ieder gesprek met jou af wat nodig is en wanneer het nodig is. Op maat dus… joúw maat!

Wij hebben per maand beperkt plek voor individuele coaching.

Tijdens een persoonlijke coaching met ons een kun je alles ter sprake brengen waar jij het over wilt hebben, waar jij lading bij voelt. Of het nu gaat over relaties, jouw persoonlijke ontwikkeling, werk- gerelateerde vragen of je hooggevoeligheid, alles kan besproken worden.
Voel je welkom!

Kosten individuele coaching live:    145,– euro per gesprek

Een Skype consult
Voor mensen die verder weg wonen maken we gebruik van skype. Dit moet van te voren op je mobiel of tablet, laptop of computer zijn geïnstalleerd. Zo kunnen we met elkaar in gesprek met beeld erbij alsof we in dezelfde ruimte zitten.

Tijdens een Skype consult kun je, net als in een gewoon consult, alles ter sprake brengen waar jij het over wilt hebben, waar jij lading bij voelt. Of het nu gaat over relaties, jouw persoonlijke ontwikkeling, werk- gerelateerde vragen of je hooggevoeligheid, alles kan besproken worden.
Voel je welkom!

Kosten individuele coaching skype: 120,- per gesprek

Indien er een reeks individuele coachings tegelijk wordt afgenomen, spreken we van een coachingstraject. Afhankelijk van het aantal sessies, (met een minimum van 5 keer )  zal het app abonnement twv 159 euro er drie maanden er gratis bij zitten.

Doe jij nog waar je blij van wordt?

Heb je plezier in je werk? In je relatie? In je leven? Durf jij jezelf echt antwoord te geven op deze vragen? En als je het antwoord weet, ben je dan dapper genoeg om hier actie aan te geven? Of neem je genoegen met het leven zoals je het nu hebt gecreëerd?

Wij helpen jou graag hier duidelijkheid in te krijgen. Niet tijdens een coaching van een uur. Maar een hele dag afgestemd op jou!

1 op 1 tijdens een VIP dag met twee passievolle vrouwen die er helemaal zijn voor jou!

De VIP-dag is een exclusieve dag waarin jij als persoon centraal staat. We werken tijdens deze dag 1-op-1 aan jouw thema en zullen jouw onbewuste belemmeringen en overtuigingen ombuigen naar een heldere en nieuwe manier. Deze VIP dag zal life-changing zijn.

Wat kun je verwachten?

De VIP-dag is een effectieve en intensieve dag waarin wij d.m.v. verschillende strategieën dieper tot jouw kern komen. Je gaat naar huis met boordevol nieuwe inzichten en jouw onderbewustzijn zal bewust zijn. Hierdoor kan je nieuwe stappen zetten zonder angst, schuldgevoel of andere belemmeringen. Wij nemen de tijd voor jou, lunchen samen en kruipen onder jouw huid. Door onze hooggevoeligheid zijn wij beiden zeer fijn afgestemd en perfect in staat om te voelen wat jij nodig hebt en waar jij tegen aanloopt.

Waar we tijdens deze dag naar kijken:

jouw diepste verlangen en WHY

jouw belemmeringen

je overtuigingen

jouw groeikansen die jij (nog) niet zag

Oude thema’s worden opgelost zodat jij op alle levensgebieden weer rijkelijk kunt stromen.

Soms weten we niet waar een blokkade vandaan komt. Dit kan een onopgelost thema zijn met bijvoorbeeld een van jouw ouders. Hierdoor kan je bijvoorbeeld een lastige relatie hebben met jouw liefde. Of het kan zo zijn dat je hierdoor steeds net dat succes niet behaald. Tijdens de VIP dag komen wij hier achter, en lossen we dit op. Velen gingen je voor, met life-changing veranderingen als gevolg.


Een VIP dag met ons is een dag die draait om jou. Wat wil je en wat wil je meenemen van deze dag.
De dag begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Tussendoor een heerlijke lunch.
We gaan aan het werk met jouw thema(‘s)  in een ongedwongen, ontspannen sfeer. We maken gebruik van diverse tools (zoals familie opstellingen). 
Het is een ongelofelijke power dag waarin jij kunt loslaten, groei kunt pakken, knopen kunt doorhakken, de bruis in jezelf weer voelt en weet wat je echt wilt!
Voor ons is het geven van zo’n powerdag een gigantische energie-boost omdat we zien wat het met jou doet wanneer jij weer in je kracht gaat staan!!

De kosten voor de VIP dag zijn 995 euro excl.

Soms zit je in een fase waarin dingen niet soepel lopen, de energie maar niet lichter lijkt te worden, of waarin je voelt dat je de verandering net even niet alleen kunt maken… Dan is ons ‘spiegel’-abonnement een fantastisch middel om je, zoveel als nodig, per whatsapp te laten coachen. Dit mag en kan zo vaak als jij het wilt.  We zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor je via de whatsapp. Wij zullen je bericht z.s.m. lezen en beantwoorden. De spiegel die we je voorhouden kan net dat duwtje zijn wat je nodig hebt om weer vooruit te kunnen, of om in vertrouwen te blijven ipv terug te zakken in angst.

We spiegelen op deze manier al jaren honderden mensen. Het is fijn en effectief om op het moment van lading van je af te kunnen schrijven en snel een antwoord te hebben. We weten uit ervaring dat dat veel impact heeft, veel meer dan wanneer je twee weken later tijdens een live afspraak je verhaal doet. De lading, de emotie van het moment is dan al weg. Wij weten dat hsp’s, voelers pur sang, in het NU voelen en mogen leren naar dit gevoel te luisteren, er waarde aan mogen hechten. De meesten hebben dit al heel jong afgeleerd. Geleerd niet naar hun gevoel te luisteren maar door ervaring en opvoeding te leren wat goed is en wat fout. Een houding die eigenlijk niet past bij hsp’s. Een gevoel is niet goed of fout, zwart of wit maar juist ook alles wat er tussen ligt.

In onze ‘spiegels’ zullen we je dus altijd terugbrengen naar jouw gevoel. Wat voel je en hoe kun je hier gehoor aan geven? Stop je gevoel niet weg. Het is er écht; sterker nog, het is jouw waarheid. Ongeacht wat men er van vindt. Je hoeft jezelf en jouw gevoel niet langer op de tweede plaats te zetten. Wij helpen je graag oude conditioneringen te doorbreken en dichter bij jezelf te blijven zodat jij die keuzes kunt maken die passen bij jou!!

‘Spiegel’-abonnement: gedurende 3 maanden, 24 uur per dag, 7 dagen in de week een klankbord dmv een whatsapp-groep met ons. Prijs: 159,–

Gedurende drie maanden tijd zo vaak als nodig, van je af schrijven, problemen voorleggen, delen of om feedback te vragen. Je krijgt steeds een spiegelbericht terug, waardoor je in het moment van lading, verder kunt kijken en voelen. Onze ervaring is dat dit zorgt voor snelle en diepgaande groei.
Een mooie manier om, laagdrempelig en in korte tijd veel coaching te krijgen! 

Indien er een reeks individuele coachings tegelijk wordt afgenomen, spreken we van een coachingstraject. Afhankelijk van het aantal sessies, (met een minimum van 5 keer )  zal het app abonnement twv 159 euro er drie maanden er gratis bij zitten.

Feedback & Recenties

De transitietraining van Maike en Katja heeft mij net dat zetje gegeven dat ik nodig had. Om te doen wat ik eigenlijk het allerliefste wilde doen. Om mijn hart te volgen. Om te geloven in mijzelf en in mijn kracht. 

www.dreamtheworld.nl

” Ik ben dankbaar dat jullie op mijn pad zijn gekomen. En al zal het soms met ups en downs gaan, ik wilde dat toch graag even met jullie delen! Blijf vooral mensen inspireren zoals jullie dat bij mij hebben gedaan. Fijne dag! “

Henny

” Ik ben dankbaar dat jullie op mijn pad zijn gekomen. En al zal het soms met ups en downs gaan, ik wilde dat toch graag even met jullie delen! Blijf vooral mensen inspireren zoals jullie dat bij mij hebben gedaan. Fijne dag! “

Janice Griffin

Copywriter at Dynamic

Werkgevers Coaching

Training & coaching met gegarandeerd resultaat voor uw medewerkers, uw bedrijf of organisatie!

Wilt u dat uw medewerkers met minder inspanning van grotere meerwaarde zijn voor uw bedrijf?
Wilt u een betere sfeer en een hogere tevredenheid op het werk?

Individuele coaching

In sommige gevallen kiest de medewerker ervoor om niet getraind te worden in een groep. Wij bieden dan de mogelijkheid om individuele coaching ‘op maat’ te geven. Samen met de medewerker bepalen wij hoeveel
coaching sessies er nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Dit gaat uiteraard in afstemming met u.
Zoals ook bij onze Transitie Training hebben we vooraf een inventarisatie gesprek en na afronding van het traject een evaluatie.

Als werkgever wil je dat het goed gaat met alle medewerkers. Soms loopt dat even niet. Dat zorgt voor ruis op de lijn en dat hoort niet! Wanneer iemand vast loopt, kan een coach uitkomst bieden. Een coach die onafhankelijk spiegelt en ervoor zorgt dat iemand doelen heeft en acties onderneemt om deze te bereiken!

Of het nu gaat om het versterken van het team, het vergroten van het klantgericht handelen of het verbeteren van het functioneren van één of meerdere medewerker(s); je verwezenlijkt je doelen alleen met succesvolle, betrouwbare en gelukkige mensen op de werkvloer. Als dit niet het geval is, is dit zichtbaar in de resultaten, de sfeer of het kan leiden tot een confilict.

Wij onderscheiden ons doordat we niet alleen maar gericht zijn hoe het met de medewerker gaat, maar ook met de mens achter de medewerker op alle levensgebieden. Wij gaan ervan uit dat alles met elkaar samen hangt. Wanneer iemand niet goed in zijn vel zit, om wat voor reden dan ook, is dit altijd zichtbaar en voelbaar op de werkvloer. Wanneer ook collega’s last ervaren, men vaker ziek is, hij of zij er met zijn hoofd niet bij is, en misschien wel helemaal niet op zijn of haar plek zit, is het tijd voor ACTIE. Een coachingstraject biedt de oplossing.

Resultaten:

Persoonlijke ontwikkeling en groei uiten zich in alle aspecten van ons leven, dus ook in het werk.
Ons coachingstraject draagt bij aan een snellere en betere besluitvorming, open communicatie,
verbeterde samenwerking met collega’s, verhoogde resultaat- en klantgerichtheid, een betere
afstemming tussen bedrijfsdoelen en persoonlijke doelen en een toenemende inzet, luistervaardigheid, stressbestendigheid en actiebereidheid.

Ervaringen van deelnemers:

 • Ik word minder geleefd door de omstandigheden, heb meer grip op situaties en neem meer het heft in handen.
 • Ik communiceer vanuit mezelf.
 • Ik ben in staat zelf de regie te pakken in plaats van me te laten leven.
 • Ik ervaar meer plezier in mijn werk.
 • Ik ben minder snel moe, en geef grenzen eerder aan.
 • Ik weet waar ik goed in ben.
 • Ik weet waar ik minder goed in ben, en kan hiermee omgaan.
 • Ik heb meer zelfvertrouwen en rust gekregen.
 • Ik ervaar een beter evenwicht tussen denken en handelen.
 • Ik ben me bewust geworden van de invloed die ik heb op mijn leven, dat van anderen en de dingen die gebeuren.
 • Ik denk niet te lang na en doe bewust de dingen die ik wil doen.
 • Ik oordeel minder en ga makkelijker, lichter en vrijer door het leven.

Wil jij dat de medewerkers met minder inspanning en energie, meer uit de organisatie halen? Meer voldoening en plezier? Wil jij een optimale samenwerking ontdekken en deze duurzaam ontwikkelen? Neem dan contact met ons op voor een coachingstraject dat zorgt voor een blijvende groei van persoonlijke effectiviteit voor de medewerkers.


Een coach sessie kost 145 euro per consult

Werkgevers Transitie Traject

Het traject bestaat uit meerdere onderdelen:

 

1. Wij trainen medewerkers in groepsverband (max 10 personen). Het traject bestaat uit 6 bijeenkomsten van 2.5 uur, waarin intensief gewerkt wordt aan bewustwording en integreren van (hoog)gevoeligheid, energie beheer, wensen, verlangens, passie en ambitie. We maken de medewerker bewust van zijn of haar persoonlijke mogelijkheden zodat het potentieel volledig benut kan worden. Uw medewerker en uw organisatie/afdeling ervaren gegarandeerd het verschil. 

2. Gedurende een half jaar komt de groep iedere maand samen voor een trainingsbijeenkomst (ochtend of avondgroep). Hiernaast is er in overleg ruimte voor een Skype -consult. Daarin kan worden gekeken naar persoonlijke thema’s die extra aandacht nodig hebben.

3. Gedurende de hele periode, is K&M 24 uur per dag bereikbaar via de WhatsApp, ook in het weekend. Hierdoor kan er altijd overleg zijn, dilemma’s worden voorgelegd en direct actie gegeven worden in het moment van lading

Resultaat:

Ons Transitie Traject draagt bij aan een snellere en betere besluitvorming, open communicatie, verbeterde samenwerking met collega’s, verhoogde resultaat- en klantgerichtheid, een betere afstemming tussen bedrijfsdoelen en persoonlijke doelen en een toenemende inzet, luistervaardigheid, stressbestendigheid en actiebereidheid.

Onderzoek heeft aangetoond dat in 2018 15% van de deelnemers het initiatief heeft genomen om te kiezen voor een andere werkgever of een eigen bedrijf te starten. Conflicten zijn hiermee vermeden. Dat is winst voor iedereen. Dat is tevens ons streven. Het creëren van een win-win voor alle partijen. We gaan dus uit van het belang van de werkgever en de medewerker(s).

De klant moet zich uiteraard goed voelen bij dit Traject. We laten uw medewerker ongekende mogelijkheden ervaren. Persoonlijke ontwikkeling en groei uiten zich in alle aspecten van ons leven, dus ook in het werk. Groei en ontwikkeling op het gebied van persoonlijke en professionele effectiviteit. Gegarandeerd. De deelnemer en de werkvloer ervaren het verschil!

Bij K&M training-coaching start er iedere maand een nieuwe trainingsgroep van max.10 personen. Dat betekent dat er zo’n 100 personen per jaar het programma succesvol afronden. Ieder uiteraard op eigen manier. Sommige personen zijn zich voor het traject al bewust van hun (hoog)gevoeligheid en willen leren hier beter mee om te gaan. Anderen ontdekken nog maar net dat ze (hoog)gevoelig zijn en willen meer over deze bijzondere eigenschap te weten komen. Dit geeft zoveel inzicht dat er puzzelstukjes op z’n plaats vallen, zowel op het werk als in het dagelijks leven van deze personen.

 

Het Transitie Traject van K&M biedt bedrijven en medewerkers GEGARANDEERD RESULTAAT!

Prijs 1995 euro excl. BTW

Persoonlijke Coaching live of via Skype

Het leven is bedoeld om te léven met HOOFDLETTERS. Kompas op vreugde! Als je keuzes maakt die kloppen met jouw diepste verlangens, dan ‘flowt’ je leven. Weet je (tijdelijk) niet meer hoe, dan verlies je energie en levensvreugde.

Tijdens een coaching krijg je inzicht in jezelf (bewustwording) en worden krachtbronnen in jezelf aangeboord. Je vergroot de grip op je eigen handelen en bent beter in staat doelen te stellen en te verwezenlijken. In plaats van te ‘bedenken’ wat je wilt, motiveren we je te ‘voelen’ wat je wilt.
Wat zijn de belemmeringen die je hier tot nu toe van weerhouden hebben? Als je deze, vaak onbewuste, oude overtuigingen onder ogen hebt gezien, kan je er ook afscheid van nemen en nieuwe keuzes maken.

Persoonlijke ontwikkeling

Afhankelijk van je vraag, kijken we wat nodig is. Iedereen heeft af en toe behoefte aan een klankbord; iemand die je een spiegel voorhoudt. Waarom wel een bezoek aan tandarts, huisarts, sportschool en kapper en niet voor ons persoonlijk welbevinden? Om ons goed te voelen en in een optimale balans te kunnen leven.. Mega belangrijk!! Je energiek en krachtig voelen, jezelf op de eerste plaats zetten, je verbinden met alles wat voor jou de 8, 9 of 10 is, jouw mooiste leven pakken… alles is een keuze! Wij helpen je om jouw batterij op te laden!

Jij bepaalt. Wij werken niet volgens een vast plan of schema. Jouw groei verloopt namelijk ook niet volgens een door ons opgesteld plan… het moet passen bij jou! Graag stemmen wij in ieder gesprek met jou af wat nodig is en wanneer het nodig is. Op maat dus… joúw maat!

Wij hebben per maand beperkt plek voor individuele coaching.

Tijdens een persoonlijke coaching met ons een kun je alles ter sprake brengen waar jij het over wilt hebben, waar jij lading bij voelt. Of het nu gaat over relaties, jouw persoonlijke ontwikkeling, werk- gerelateerde vragen of je hooggevoeligheid, alles kan besproken worden.
Voel je welkom!

Kosten individuele coaching live:    145,– euro per gesprek

Een Skype consult

Voor mensen die verder weg wonen maken we gebruik van skype. Dit moet van te voren op je mobiel of tablet, laptop of computer zijn geïnstalleerd. Zo kunnen we met elkaar in gesprek met beeld erbij alsof we in dezelfde ruimte zitten.

Tijdens een Skype consult kun je, net als in een gewoon consult, alles ter sprake brengen waar jij het over wilt hebben, waar jij lading bij voelt. Of het nu gaat over relaties, jouw persoonlijke ontwikkeling, werk- gerelateerde vragen of je hooggevoeligheid, alles kan besproken worden.
Voel je welkom!

Kosten individuele coaching skype: 120,- per gesprek

Indien er een reeks individuele coachings tegelijk wordt afgenomen, spreken we van een coachingstraject. Afhankelijk van het aantal sessies, (met een minimum van 5 keer )  zal het app abonnement twv 159 euro er drie maanden er gratis bij zitten.

VIP dag

Doe jij nog waar je blij van wordt?

Heb je plezier in je werk? In je relatie? In je leven? Durf jij jezelf echt antwoord te geven op deze vragen? En als je het antwoord weet, ben je dan dapper genoeg om hier actie aan te geven? Of neem je genoegen met het leven zoals je het nu hebt gecreëerd?

Wij helpen jou graag hier duidelijkheid in te krijgen. Niet tijdens een coaching van een uur. Maar een hele dag afgestemd op jou!

1 op 1 tijdens een VIP dag met twee passievolle vrouwen die er helemaal zijn voor jou!
De VIP-dag is een exclusieve dag waarin jij als persoon centraal staat. We werken tijdens deze dag 1-op-1 aan jouw thema en zullen jouw onbewuste belemmeringen en overtuigingen ombuigen naar een heldere en nieuwe manier. Deze VIP dag zal life-changing zijn.

Doe jij nog waar je blij van wordt?

De VIP-dag is een effectieve en intensieve dag waarin wij d.m.v. verschillende strategieën dieper tot jouw kern komen. Je gaat naar huis met boordevol nieuwe inzichten en jouw onderbewustzijn zal bewust zijn. Hierdoor kan je nieuwe stappen zetten zonder angst, schuldgevoel of andere belemmeringen. Wij nemen de tijd voor jou, lunchen samen en kruipen onder jouw huid. Door onze hooggevoeligheid zijn wij beiden zeer fijn afgestemd en perfect in staat om te voelen wat jij nodig hebt en waar jij tegen aanloopt.

Waar we tijdens deze dag naar kijken:

★ jouw diepste verlangen en WHY
★ jouw belemmeringen
★ je overtuigingen
★ jouw groeikansen die jij (nog) niet zag

Oude thema’s worden opgelost zodat jij op alle levensgebieden weer rijkelijk kunt stromen.

Soms weten we niet waar een blokkade vandaan komt. Dit kan een onopgelost thema zijn met bijvoorbeeld een van jouw ouders. Hierdoor kan je bijvoorbeeld een lastige relatie hebben met jouw liefde. Of het kan zo zijn dat je hierdoor steeds net dat succes niet behaald. Tijdens de VIP dag komen wij hier achter, en lossen we dit op. Velen gingen je voor, met life-changing veranderingen als gevolg.

Een VIP dag met ons is een dag die draait om jou. Wat wil je en wat wil je meenemen van deze dag.
De dag begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Tussendoor een heerlijke lunch.
We gaan aan het werk met jouw thema(‘s) in een ongedwongen, ontspannen sfeer. We maken gebruik van diverse tools (zoals familie opstellingen).
Het is een ongelofelijke power dag waarin jij kunt loslaten, groei kunt pakken, knopen kunt doorhakken, de bruis in jezelf weer voelt en weet wat je echt wilt!
Voor ons is het geven van zo’n powerdag een gigantische energie-boost omdat we zien wat het met jou doet wanneer jij weer in je kracht gaat staan!!

De kosten voor de VIP dag zijn 995 euro excl.

‘Spiegel’-abonnement

Soms zit je in een fase waarin dingen niet soepel lopen, de energie maar niet lichter lijkt te worden, of waarin je voelt dat je de verandering net even niet alleen kunt maken… Dan is ons ‘spiegel’-abonnement een fantastisch middel om je, zoveel als nodig, per whatsapp te laten coachen. Dit mag en kan zo vaak als jij het wilt. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor je via de whatsapp. Wij zullen je bericht z.s.m. lezen en beantwoorden. De spiegel die we je voorhouden kan net dat duwtje zijn wat je nodig hebt om weer vooruit te kunnen, of om in vertrouwen te blijven ipv terug te zakken in angst.
We spiegelen op deze manier al jaren honderden mensen. Het is fijn en effectief om op het moment van lading van je af te kunnen schrijven en snel een antwoord te hebben. We weten uit ervaring dat dat veel impact heeft, veel meer dan wanneer je twee weken later tijdens een live afspraak je verhaal doet. De lading, de emotie van het moment is dan al weg. Wij weten dat hsp’s, voelers pur sang, in het NU voelen en mogen leren naar dit gevoel te luisteren, er waarde aan mogen hechten. De meesten hebben dit al heel jong afgeleerd. Geleerd niet naar hun gevoel te luisteren maar door ervaring en opvoeding te leren wat goed is en wat fout. Een houding die eigenlijk niet past bij hsp’s. Een gevoel is niet goed of fout, zwart of wit maar juist ook alles wat er tussen ligt.
In onze ‘spiegels’ zullen we je dus altijd terugbrengen naar jouw gevoel. Wat voel je en hoe kun je hier gehoor aan geven? Stop je gevoel niet weg. Het is er écht; sterker nog, het is jouw waarheid. Ongeacht wat men er van vindt. Je hoeft jezelf en jouw gevoel niet langer op de tweede plaats te zetten. Wij helpen je graag oude conditioneringen te doorbreken en dichter bij jezelf te blijven zodat jij die keuzes kunt maken die passen bij jou!!

‘Spiegel’-abonnement: gedurende 3 maanden, 24 uur per dag, 7 dagen in de week een klankbord dmv een whatsapp-groep met ons. Prijs: 159,–

WhatsApp lijn 24 uur per dag gedurende drie maanden

Gedurende drie maanden tijd zo vaak als nodig, van je af schrijven, problemen voorleggen, delen of om feedback te vragen. Je krijgt steeds een spiegelbericht terug, waardoor je in het moment van lading, verder kunt kijken en voelen. Onze ervaring is dat dit zorgt voor snelle en diepgaande groei.
Een mooie manier om, laagdrempelig en in korte tijd veel coaching te krijgen!

Indien er een reeks individuele coachings tegelijk wordt afgenomen, spreken we van een coachingstraject. Afhankelijk van het aantal sessies, (met een minimum van 5 keer ) zal het app abonnement twv 159 euro er drie maanden er gratis bij zitten.

Het verschil tussen wie je bent en wie je wilt zijn, is wat je doet!