fbpx

Wat kunnen wij voor jou doen?

Wij LEVEN onze passie! K&M training en coaching is onze passie.
Wij zijn sterk in verbinding. Hiermee wakkeren wij jóuw passie aan.

Wij beschikken over veel kennis en ervaring in verschillende methodieken
waarmee we je gericht kunnen helpen.

K&M biedt inzicht en hulp bij:

 • Doorbreken van patronen
 • Terugdringen van schuldgevoel
 • Ontdekken en stellen van grenzen
 • Maken van keuzes privé en/of in het werk
 • Inzicht in HSP
 • Relatieproblematiek
 • Burn-Out
 • Ouder-kind relaties
 • Moeizame relaties met anderen
 • Fysieke en emotionele klachten
 • Het gevoel hebben dat er geen oplossingen meer zijn
 • Angst en trauma's

24/7 Advies nodig?

Wij zijn 24/7 bereikbaar via onze app-lijn. Zo staan wij altijd persoonlijk in verbinding met onze klanten.

HSP Transitie Training  

DE training die is ontwikkeld voor (hoog)gevoelige mensen die de 8,9 of 10 willen leven. Maak grote stappen in je leven en maak van jouw last jouw kracht! Leer hoe je jouw energie gaat beheren en meester wordt van je leven.
Moeiteloosheid wordt voor jou een toverwoord, ook wanneer je naast je baan, moeder/vader bent. Zelfs wanneer je er tegenaan hikt om stappen te maken en geen idee hebt waar je moet beginnen. De vraag ‘Hoe dan’ speelt voortdurend door je heen….

Onze HSP Transitie Training is erop gericht jou in je kracht te zetten. Er achter te komen wat je nodig hebt als HSP-er! Erachter te komen waar jij op leeg loopt en wat je eraan kunt doen! Te weten komen waar jouw grenzen liggen en hoe jij ernaar kunt leven zonder schuldgevoel! Leer jezelf op die 1e plek te zetten, zonder dat je het ziet als egoïsme! Leer de wereld van de energie begrijpen zodat jij weet hoe je de energie vóór jou laat werken ipv tegen jou! Leer jouw mindset opnieuw kennen en leer zelfs hem veranderen, zodat je andere dingen naar je toe trekt! Kom erachter hoe jij dichter bij jezelf kunt zijn zonder dat de ander jou leegtrekt!

Wil jij niet meer moe zijn? Wil je fit zijn en uitgerust? Wil je weten waar je blij van wordt? Wil je (weer) naar jouw gevoel luisteren?

Stel je eens voor dat jij de regie hebt; je niet schuldig voelt. Dat jij met plezier naar je werk gaat. Dat je precies weet wat je moet doen om een leegloper te voorkomen. Dat je beter slaapt en daarnaast `voorleeft` aan jouw omgeving dat het hebben van een grens heel gezond is. Hoe fijn zou dat zijn? Wij helpen jou! 6 maanden lang lopen wij met jou mee. Zijn we er voor jou! Laten wij je zien dat het anders kan. In een kleine groep met alleen maar hooggevoelige mensen die willen groeien en een veilige omgeving met Katja en Maike (de hsp experts van Nederland) en max 7 andere gemotiveerde, enthousiaste mensen die allemaal hetzelfde willen: rust, harmonie en energie. En vooral heel veel bewustwording en persoonlijke groei om meer vertrouwen in zichzelf te krijgen!
Werken en je best doen gaan we afleren. Maar moeiteloos leven gaan we aanleren.
We gaan groeien, patronen doorbreken, werken aan je mindset, doelen bereiken, je hsp integreren, familie opstellingen beleven en ervoor zorgen dat jouw zelfliefde gaat toenemen. Jij leert wat het echte spiegelen is en kan hierdoor stoppen met oordelen over jezelf (en de ander).

De Transitie Training = 100% quality-time. Wij werken alleen maar vanuit een super sterk commitment. Wij stoppen niet tot het doel is bereikt. Het is zes keer samenkomen en intensief aan jouw groei werken. Als mega klapper en aanvulling zijn wij (Katja en Maike) 24/7 bereikbaar via een app lijn met jou alleen. Wij zijn dan jouw sparringspartner, spiegelmaatjes, pitbulls, klankbord en coaches. Wij stoppen niet tot het doel is bereikt. Wij zijn er voor jou! Ook wanneer je de app lijn 10 keer per dag gebruikt! Jij bent onze vip klant, omdat iedereen een 10 is. Zolang jij wilt groeien, gaan wij voor het resultaat wat jij wilt bereiken. Er kunnen slechts 8 mensen deelnemen aan een groep, omdat wij jou de volle 100 % aandacht willen geven die jij verdient. Daarbij kunnen hsp-ers helemaal niet tegen grote groepen. Wij zorgen ervoor dat de energie is afgestemd op elkaar… Juist in een groep leer je spiegelen. Dat kan je niet alleen. Daar heb je de ander voor nodig.

Het traject bestaat uit meerdere onderdelen:

1. Wij trainen in groepsverband (max 8 personen). Het traject bestaat uit 6 bijeenkomsten van 2.5 uur, waarin intensief gewerkt wordt aan bewustwording en integreren van (hoog)gevoeligheid, energie beheer, passie en ambitie.

2. Gedurende een half jaar komt de groep iedere maand samen voor een trainingsbijeenkomst (er zijn dag- en avond groepen). Hiernaast is er in overleg ruimte voor een Skype -consult. Daarin kan worden gekeken naar persoonlijke thema’s die extra aandacht nodig hebben.

3. Gedurende de hele periode, is K&M 24 uur per dag bereikbaar via de WhatsApp, ook in het weekend. Hierdoor kan er altijd overleg zijn, dilemma’s worden voorgelegd en kan er direct actie gegeven worden in het moment van lading. 

Deze app-lijn is uniek en bijzonder doeltreffend! Klanten kunnen ieder moment dat zij dit nodig achten, contact met ons opnemen. Zo is er in het moment van lading een klankbord of spiegel, waardoor het groeiproces sneller verloopt.

Jouw investering: 1995 euro ex. btw

De online training bestaat uit 12 trainings-video’s met daarbij een werkboek met uitleg en oefeningen. Als je mee doet aan dit programma, krijg je elke week 1 video en een deel van het werkboek in je mailbox en een aantal keer een podcast.
Een individuele coaching met ons is onderdeel van het programma én je wordt lid van een besloten community op fb met andere volgers van deze training. Hier wordt gedeeld, dilemma’s besproken, gespiegeld. Wij, Katja en Maike, zitten zelf ook in deze groep.
 
Je ziet het, er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Wij geloven er namelijk in dat veranderen makkelijker is met gelijkgestemden dan in je eentje.
 
De video’s kun je zo vaak bekijken als je zelf wilt, waardoor je door herhaling, de stof steeds beter gaat integreren. Moeiteloos leven is mogelijk als jij echt durft te gaan leven als hsp. Je gevoel is je kompas, los van wat anderen daar van vinden.
 
We hopen je te mogen verwelkomen! Je bent van harte welkom!!
 

PERSOONLIJKE COACHING LIVE OF VIA SKYPEHet leven is bedoeld om te léven; het kompas wijst richting vreugde. Als je keuzes maakt die kloppen met jouw diepste verlangens, dan ‘flowt’ je leven. Weet je (tijdelijk) niet meer hoe, dan verlies je energie en levensvreugde. 

Af en toe heb je behoefte aan een klankbord; iemand die je een spiegel voorhoudt. Wij helpen je om de batterij weer op te laden. Jij bepaalt. Graag stemmen wij in ieder gesprek met jou af wát er nodig is en wannéér het nodig is. Op maat dus, joúw maat!

LIVE CONSULT

Per maand hebben we beperkt plek voor individuele coaching.

Tijdens een persoonlijke coaching kun je alles wat belangrijk is ter sprake brengen. Of het nu gaat over relaties, persoonlijke ontwikkeling, werk gerelateerde vragen of je hooggevoeligheid, alles kan besproken worden.

Jouw investering voor persoonlijke coaching live: €145,- ex. btw

SKYPE CONSULT

Voor mensen die verder weg wonen, maken we gebruik van Skype. Zo kunnen we met elkaar in gesprek met beeld erbij alsof we in dezelfde ruimte zitten.

Tijdens een Skype consult kun je, net als in een live consult, alles wat belangrijk is ter sprake brengen. Of het nu gaat over relaties, persoonlijke ontwikkeling, werk gerelateerde vragen of je hooggevoeligheid, alles kan besproken worden.

Kosten persoonlijke coaching Skype: €145 euro ex. btw

 

Soms zit je in een fase waarin dingen niet soepel lopen, de energie maar niet lichter lijkt te worden, of waarin je voelt dat je de verandering net even niet alleen kunt maken… Dan is ons ‘spiegel’-abonnement een fantastisch middel om je, zoveel als nodig, per whatsapp te laten coachen. Dit mag en kan zo vaak als jij het wilt.  We zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor je via de whatsapp. Wij zullen je bericht z.s.m. lezen en beantwoorden. De spiegel die we je voorhouden kan net dat duwtje zijn wat je nodig hebt om weer vooruit te kunnen, of om in vertrouwen te blijven ipv terug te zakken in angst.

We spiegelen op deze manier al jaren honderden mensen. Het is fijn en effectief om op het moment van lading van je af te kunnen schrijven en snel een antwoord te hebben. We weten uit ervaring dat dat veel impact heeft, veel meer dan wanneer je twee weken later tijdens een live afspraak je verhaal doet. De lading, de emotie van het moment is dan al weg. Wij weten dat hsp’s, voelers pur sang, in het NU voelen en mogen leren naar dit gevoel te luisteren, er waarde aan mogen hechten. De meesten hebben dit al heel jong afgeleerd. Geleerd niet naar hun gevoel te luisteren maar door ervaring en opvoeding te leren wat goed is en wat fout. Een houding die eigenlijk niet past bij hsp’s. Een gevoel is niet goed of fout, zwart of wit maar juist ook alles wat er tussen ligt.

In onze ‘spiegels’ zullen we je dus altijd terugbrengen naar jouw gevoel. Wat voel je en hoe kun je hier gehoor aan geven? Stop je gevoel niet weg. Het is er écht; sterker nog, het is jouw waarheid. Ongeacht wat men er van vindt. Je hoeft jezelf en jouw gevoel niet langer op de tweede plaats te zetten. Wij helpen je graag oude conditioneringen te doorbreken en dichter bij jezelf te blijven zodat jij die keuzes kunt maken die passen bij jou!!

‘Spiegel’-abonnement: gedurende 3 maanden, 24 uur per dag, 7 dagen in de week een klankbord dmv een whatsapp-groep met ons. 

Jouw investering € 599,– ex. btw

Feedback & Recensies

De transitietraining van Maike en Katja heeft mij net dat zetje gegeven dat ik nodig had. Om te doen wat ik eigenlijk het allerliefste wilde doen. Om mijn hart te volgen. Om te geloven in mijzelf en in mijn kracht. 

www.dreamtheworld.nl

” Ik ben erg tevreden over de transitietraining. Het heeft mij veel gebracht. Zowel persoonlijk als ook op mijn werk. Ik heb een enorme groei gemaakt, en kan nu stappen gaan zetten.”

 

Henny

Wat een fijne afsluiting gisteravond van de transitie-training van Katja en Maike. Zoveel geleerd over mezelf en de vele kwaliteiten van hsp. ‘Alles wat je voelt klopt, alles wat je erover bedenkt vaak niet.’ Mooi eyeopener toch! Deze gedreven dames coachen vanuit hun hart en dát voel je. En dat ik dit mocht ervaren en delen met 4 andere prachtige, warme persoonlijkheden, dat is een cadeautje. Friends for life. Gun jij het jezelf om aan jezelf te werken en vooruit te komen? Dan moet je bij K&M training en coaching zijn.

LENNY BUIJZE-DE JONGE

Het verschil tussen wie je bent en wie je wilt zijn, is wat je doet!