Wat kunnen wij voor jou doen?

Wij LEVEN onze passie! K&M training en coaching is onze passie.
Wij zijn sterk in verbinding. Hiermee wakkeren wij jóuw passie aan.

Wij beschikken over veel kennis en ervaring in verschillende methodieken
waarmee we je gericht kunnen helpen.

Hieronder volgt een overzicht van hoe wij jou kunnen helpen:

K&M biedt inzicht en hulp bij:

Wij bieden trainingen, webinars en consulten

Wil je nog wat meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Feedback & Recensies

De transitietraining van Maike en Katja heeft mij net dat zetje gegeven dat ik nodig had. Om te doen wat ik eigenlijk het allerliefste wilde doen. Om mijn hart te volgen. Om te geloven in mijzelf en in mijn kracht. 

www.dreamtheworld.nl

” Ik ben erg tevreden over de transitietraining. Het heeft mij veel gebracht. Zowel persoonlijk als ook op mijn werk. Ik heb een enorme groei gemaakt, en kan nu stappen gaan zetten.”

 

Henny

Wat een fijne afsluiting gisteravond van de transitie-training van Katja en Maike. Zoveel geleerd over mezelf en de vele kwaliteiten van hsp. ‘Alles wat je voelt klopt, alles wat je erover bedenkt vaak niet.’ Mooi eyeopener toch! Deze gedreven dames coachen vanuit hun hart en dát voel je. En dat ik dit mocht ervaren en delen met 4 andere prachtige, warme persoonlijkheden, dat is een cadeautje. Friends for life. Gun jij het jezelf om aan jezelf te werken en vooruit te komen? Dan moet je bij K&M training en coaching zijn.

LENNY BUIJZE-DE JONGE

Het verschil tussen wie je bent en wie je wilt zijn, is wat je doet!