HSP-Connect | Hét platform voor hooggevoelige mensen

 
 
Voor liefde en relaties
Vriendschap
Persoonlijke groei en verbinding
Coaching en training

 

Je kunt je nu gratis aanmelden voor ons proefabonnement. 

 

Matching voor hooggevoeligen

Vind jouw gelijkgestemde HSP-maatje(s) vanuit diepe verbinding. Word lid en ontvang inspiratie, informatie, tips en tools over hooggevoeligheid

Hoe werkt het?
Registreer je op hsp connect. Daarna ontvang je een activatie email. Activeer je account en selecteer dan het proefabonnement. 

Sterk in verbinding

Leer met jezelf te verbinden, zodat jij de verbinding die het beste bij jou past, naar je toe zal trekken. Bewust worden en integreren van jouw hooggevoeligheid is een must voor het vinden van een gelijkwaardige relatie. 

Persoonlijke groei

Leer meer over hooggevoeligheid. Als lid kun je gebruik maken van onze maandelijkse live Q&A. Verder bieden wij online trainingen en een live HSP Transitie Training aan, vaak vergoed door de werkgever. 

Vind jouw HSP match

Vind jouw HSP vriendschap of relatie via de automatische matchmaker of ga zelf op zoek. Vul in wie jij bent en wat je zoekt, hierbij staat verbinding, diepgang en puurheid centraal. Word nu lid en connect!

Het HSP Connect Lidmaatschap

Benieuwd naar het HSP Connect lidmaatschap? Het jaarlijkse lidmaatschap zit vol informatie, inspiratie, tips en tools voor hooggevoeligen. 

 

Dit is hoe andere HSP Connect ervaren:

Ben in heel fijn contact met iemand door HSP connect. Best bizar...ik las haar profiel en het leek gewoon over mezelf te gaan. Echt zoveel overeenkomsten!
Ben in heel fijn contact met iemand door HSP connect. Best bizar...ik las haar profiel en het leek gewoon over mezelf te gaan. Echt zoveel overeenkomsten!Ik ben echt ontzettend blij met dit platform. De combinatie van de mogelijkheid om gelijkgestemden te vinden en ook elke maand te kunnen sparren en van jullie coaching te krijgen is echt een uitvinding. Erg blij mee dus.
Het heeft me onverwacht snel al een mooi contact opgeleverd.
Zonder het gedeelde van de datingssite, is alleen al de maandelijkse Q&A zeer de moeite waard. Er is alle ruimte om met alle vragen over hooggevoeligheid en andere thema's te bespreken. Blij met de input van Maike en Katja

Meldt je hier aan en je kunt het webinar meteen bekijken!

Webinar over HSP Connect; dé verbinding- en datingsite voor hooggevoelige mensen

HSP connect is een actief, puur en diepgaand platform voor hooggevoelige mensen die:

– verbinding zoeken met gelijkgestemden

– op zoek zijn naar vriendschappen en/of een liefdesrelatie

– verder willen groeien in hun persoonlijke bewustwording, hun hooggevoeligheid willen integreren én ernaar willen gaan leven

– verbinding en verdieping zoeken in hun leven en die hierbij geïnspireerd willen worden door 2 ervaren HSP coaches (Katja en Maike) en andere groepsleden

Wat houdt het HSP Connect lidmaatschap precies in?

  • Je wordt een jaar lang lid van het meest uitgebreide platform voor verbinding met andere hooggevoelige mensen en veel ruimte voor persoonlijke groei. Het abonnement wordt automatisch verlengt per automatische incasso, of kan stopgezet worden voor de volgende incassodatum. 

  • Elke maand vindt er een zeer waardevolle Q&A met twee ervaren HSP coaches plaats die je vragen beantwoorden over HSP, relaties, liefde en alles waar je als hooggevoelig mens tegenaan loopt.

  • Toegang tot een besloten Facebook community waarin je wordt gedragen door de andere leden. Waarin je herkenning zal vinden, vragen kunt stellen, je ervaringen kunt delen en kunt reageren op de vragen van anderen.

  • De mogelijkheid om via een unieke zoekmachine liefdesrelaties en vriendschappen te vinden of zelf op zoek te gaan naar je ideale vriend/vriendin of relatie op het platform.

  • Een agenda van de fijnste en leukste activiteiten voor hsp’s én de mogelijkheid zelf leuke activiteiten in de agenda te zetten!

  • Toegang tot HSP-inspiratie blogs, speciaal geschreven door hsp’s, voor hsp’s.

We hebben nu een speciale aanbieding om een proefabonnement te nemen. Je bent dan 1 jaar lang gratis lid.