3 daagse opleiding spiegelogie

Luisteren naar jezelf en naar jouw behoeftes is helend en helpt om in zelfliefde te zijn. Daar heb je de ander bij nodig. Omdat juist die ander, door wie hij of zij is, jou spiegelt in wat jou nog tegenhoudt om in jouw volle potentie te staan. Jouw grootste leermeesters zijn vaak mensen die dicht bij je staan: ouders, partners, kinderen, een leidinggevende of collega…

Die spiegelogie echt leren begrijpen en ernaar kunnen leven is wat wij graag doorgeven aan anderen. We doen dat in onze trainingen, in de Masterclass Spiegelogie, in onze nieuwsbrieven… De spiegels die wij én onze klanten ervaren en durven uitwerken hebben een zeer positieve invloed op onze levens!


Meld je hier aan

Wat gaan we doen?

In deze drie dagen maken we jou bekend en vertrouwd met de spiegelogie. Natuurlijk leggen we de basis uit, maar juist vanuit jouw eigen verhalen, krijg je de spiegelogie echt onder de knie. We gaan dus veel oefenen met jouw eigen thema’s, zodat je steeds meer in de zelfliefde kunt stappen en oordeelloos naar jezelf en jouw omgeving kunt kijken!

Pas als jij jezelf goed kunt spiegelen, kun je een ander echt helpen om, zonder oordeel, spiegels boven water te krijgen en de ander te helpen ze aan te kijken en te zoeken naar de liefdevolle boodschap die elke spiegel geeft. Ook hiermee gaan we oefenen, zodat je aan het eind van de drie dagen zowel jezelf als de ander de kracht en magie van het spiegelen kunt laten beleven!

Waar? Live in Wemeldinge

Wanneer? 10, 11 en 12 oktober 2024

Hoe laat? Van 10.00 tot 17.00 uur

Inclusief lunch, hapjes en snacks.

Overnachting niet inbegrepen. Er zijn leuke hotels en b&b’s in de buurt.Meld je hier aan

Iedereen die ons kent weet dat wij leven volgens de spiegelogie: alles wat we ervaren aan de buitenkant, vertelt ons iets over onze binnenkant. Daarnaar te kijken, levert mooie inzichten op en geeft ruimte om te groeien in zelfliefde, om alles in en aan ons te omarmen en lief te hebben. Wat hebben we daar door de jaren heen, veel mee gewonnen! Oordeelloos naar onszelf en naar elkaar zijn… We weten zeker dat we anders nooit al zo lang samen ons bedrijf hadden kunnen runnen, met elkaar onder één dak hebben kunnen wonen en mee konden blijven gaan op de flow die het leven ons biedt, vanuit zoveel liefde en verbinding!

Dat ging niet vanzelf, het betekende af en toe diep in t stof bijten, ons ego aankijken, zoeken naar vertrouwen en liefde, en afpellen, om zo steeds meer in die liefde te kunnen stappen.

Deze missie willen wij uitdragen!

Alhoewel de theorie van de spiegelogie simpel is, is jouw spiegels vinden, aankijken en oplossen, vaak een stuk ingewikkelder. Toch geloven wij dat als iedereen zou leven naar de spiegelogie, de wereld zachter en meer liefde-gedragen zou zijn. Die missie willen wij voorleven en tegelijkertijd steeds meer mensen inspireren om dit ook te doen. Want hoe tof zou het zijn als we met alles en iedereen in liefde blijven? Geen strijd meer in onszelf en met anderen ervaren? Zo in ons kracht staan dat we de ander kunnen toelaten, precies zoals hij of zij is, zonder onszelf groter of kleiner te maken, maar puur zoals we zijn?

Die missie willen we uitdragen!

Om dat nog meer kracht bij te zetten geven wij in september een Spiegelogie 3-daagse, waarin we ons 3 dagen onderdompelen in alles wat met de spiegelogie te maken heeft, met jouw eigen thema’s en die van een ander. Om niet alleen jezelf te kunnen spiegelen maar het ook te kunnen overbrengen op de ander.

Voor wie is de 3 daagse opleiding?

Deze drie-daagse is met name bedoeld voor coaches, leraren, therapeuten, en psychologen, ervaren of net begonnen met hun eigen praktijk. Om jezelf nog meer in je kracht te zetten, je eigen thema’s te kunnen ombuigen naar liefde én dit te kunnen overbrengen op jouw leerlingen en/of klanten.

Heb je geen praktijk, ben je geen coach, of wil je de spiegelogie niet beroepsmatig inzetten? Ook dan is deze 3 daagse ‘spiegelopleiding’ ontzettend waardevol om mee te maken. Het is een waanzinnige tool op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Relaties zullen moeitelozer gaan, liefde kan weer stromen, begrip zal toenemen en oordelen zullen verdwijnen.


Ja, ik ben erbij!

Is de spiegelogie nieuw voor jou of vind jij de spiegelogie nog lastig maar voel je wel de grote meerwaarde voor jouw leven, meld je dan nu meteen aan voor onze drie-daagse Spiegelogie.

3 daagse opleiding

Waar: live in Wemeldinge

Wanneer: 10, 11 en 12 oktober 2024

Hoe laat: van 10.00 – 17.00 uur

Inclusief lunch, hapjes en snacks.

Overnachting is niet inbegrepen. Er zijn bij ons in de buurt hele leuke hotels en B&B’s.

Jouw investering: € 1.250 exclusief btw.

Er zijn maar een beperkt aantal plekken.


Ja, ik ben erbij!