Carolien Boogaard – www.dreamtheworld.nl

De transitietraining van Maike en Katja heeft mij net dat zetje gegeven dat ik nodig had. Om te doen wat ik eigenlijk het allerliefste wilde doen. Om mijn hart te volgen. Om te geloven in mijzelf en in mijn kracht. 
Op zich ging het best goed met mij. Ik bruiste van de ideeën. Had allerlei plannen. In de privésfeer wel te verstaan. Helaas lukte het mij op mijn werk niet om enthousiast te zijn. Daar was ik een heel andere persoon. Het werk vond ik best nog wel leuk, had leuke collega’s, maar alles kostte me heel veel energie en de werkomgeving was voor mij zo deprimerend. Daar was ik me alleen nog niet zo bewust van. Van K&M kreeg ik tijdens de training een opdracht. Eentje waar ik de hele week tegenaan hikte. Ik moest tekenen. Iets wat ik helemaal niet kan. En wat moet ik in hemelsnaam dan tekenen. Ik wist het niet. Last minute op de dag dat we het zouden bespreken, pakte ik mijn potlood. En ineens tekende ik mezelf als een robot op kantoor, met mijn collega’s als aliens. Bam! Dat kwam binnen. Het was duidelijk. Alles op mijn werk stond haaks op mijn belangrijkste waarde: vrijheid. Dat was het begin van mijn nieuwe (carrière) weg. Ik zegde mijn baan op en ben nu fulltime ondernemer. En het ene leuke na het andere komt op mijn pad. Het is niet altijd makkelijk, maar ik ben erg veranderd. Ik geloof in mijzelf, in mijn kunnen en ik sta zoveel sterker in mijn schoenen. Wat anderen vinden of denken doet mij niks meer. En ik mag lekker shinen. Niet: doe maar normaal dan doe je al gek genoeg. Maar doe eens lekker gek en pluk de dag! Ik gun iedereen dit gelukzalige gevoel. Dank K&M coaching voor de spiegel! 

Carolien Boogaard

19 gedachtes op “Carolien Boogaard – www.dreamtheworld.nl”

 1. I liked as much as you’ll receive carried out proper here.
  The caricature is tasteful, your authored material stylish.

  however, you command get bought an edginess over
  that you want be turning in the following.
  in poor health indisputably come further formerly again as precisely the same nearly a lot ceaselessly within case you shield this hike.

 2. Right here is the perfect blog for anyone who wishes to understand this
  topic. You realize a whole lot its almost tough to argue with
  you (not that I really would want to…HaHa).
  You definitely put a new spin on a topic which has been discussed for
  years. Wonderful stuff, just wonderful!

 3. What i do not realize is in truth how you are now not really a lot
  more smartly-liked than you may be right now. You are very intelligent.
  You know therefore significantly in the case of this matter, made me personally believe it from a lot of varied angles.

  Its like men and women aren’t involved except it’s one thing to accomplish with Girl gaga!
  Your personal stuffs great. At all times deal with it up!

 4. Hi! I know this is somewhat off-topic however I needed to ask.

  Does building a well-established website such as yours require
  a large amount of work? I am brand new to running a blog but I
  do write in my diary every day. I’d like to start a blog so
  I can share my own experience and views online. Please let me
  know if you have any recommendations or tips for brand new aspiring blog
  owners. Thankyou!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *