Carolien Boogaard – www.dreamtheworld.nl

De transitietraining van Maike en Katja heeft mij net dat zetje gegeven dat ik nodig had. Om te doen wat ik eigenlijk het allerliefste wilde doen. Om mijn hart te volgen. Om te geloven in mijzelf en in mijn kracht. 
Op zich ging het best goed met mij. Ik bruiste van de ideeën. Had allerlei plannen. In de privésfeer wel te verstaan. Helaas lukte het mij op mijn werk niet om enthousiast te zijn. Daar was ik een heel andere persoon. Het werk vond ik best nog wel leuk, had leuke collega’s, maar alles kostte me heel veel energie en de werkomgeving was voor mij zo deprimerend. Daar was ik me alleen nog niet zo bewust van. Van K&M kreeg ik tijdens de training een opdracht. Eentje waar ik de hele week tegenaan hikte. Ik moest tekenen. Iets wat ik helemaal niet kan. En wat moet ik in hemelsnaam dan tekenen. Ik wist het niet. Last minute op de dag dat we het zouden bespreken, pakte ik mijn potlood. En ineens tekende ik mezelf als een robot op kantoor, met mijn collega’s als aliens. Bam! Dat kwam binnen. Het was duidelijk. Alles op mijn werk stond haaks op mijn belangrijkste waarde: vrijheid. Dat was het begin van mijn nieuwe (carrière) weg. Ik zegde mijn baan op en ben nu fulltime ondernemer. En het ene leuke na het andere komt op mijn pad. Het is niet altijd makkelijk, maar ik ben erg veranderd. Ik geloof in mijzelf, in mijn kunnen en ik sta zoveel sterker in mijn schoenen. Wat anderen vinden of denken doet mij niks meer. En ik mag lekker shinen. Niet: doe maar normaal dan doe je al gek genoeg. Maar doe eens lekker gek en pluk de dag! Ik gun iedereen dit gelukzalige gevoel. Dank K&M coaching voor de spiegel! 

Carolien Boogaard