VERANDERING = KANS

Wij zijn gemaakt om te groeien, te veranderen, alleen ons brein werkt niet altijd mee. Die wil alles bij het oude houden. Dat veroorzaakt een conflict tussen je verstand en je ziel. Een conflict kost per definitie energie. Precies dát wat een hsp niet kan gebruiken, omdat een volle batterij nou eenmaal van cruciaal belang is om moeiteloos te kunnen leven.

Probeer mee te gaan op de verandering die gaande is. Bedenk dat elke verandering kansen met zich meebrengt.

– Wat zijn de goede aspecten van deze periode voor jou?
– Welke kansen voor de toekomst liggen in deze omwenteling?
– Wat leer je van deze fase?
– Welke verandering (bewustwording!) levert deze periode jou?

Het kan bijv. goed zijn dat je in deze fase ervaart dat alleen-zijn-tijd belangrijk voor je is. Dat je de waarde van kleine dingen die er toe doen weer ziet, of dat je met plezier een moestuin hebt aangelegd en dat je groenere vingers hebt dan ooit gedacht. Dat je minder nieuws of social media nodig hebt omdat je meer energie krijgt van quality time met je gezin. Dat je minder geld uitgeeft en dat dat eigenlijk heel fijn voelt. Of dat je in korte tijd een verandering doorvoert in je bedrijf die je niet had kunnen en durven maken als er geen nood aan de man was geweest… Allemaal zaken die je iets leren over…. jou!!

Veranderen is spannend maar brengt je ook terug naar vertrouwen. Vertrouwen in jezelf en het universum of God (of welke naam jij er aan geeft).

Hoe zou het er uit zien als deze hele periode beter voor je uitpakt dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden? Hoe voel je je dan? Zie het, voel het… Als je dát kunt, is deze nieuwe werkelijkheid hard onderweg naar jou (of hij is er zelfs al). De wet van aantrekking doet het altijd. In het hier en nu creëer jij jouw toekomst!

Wil jij ook veranderen en heb je daar wat hulp bij nodig?
Wij bieden je in de Corana tijd een unieke online training aan.

Wat ga je leren?

 • Tijdens onze online training leer jij hoe jij jouw energie hoog kunt houden als hooggevoelig mens.

• Hoe jij om kunt gaan met prikkels en daarbij meer kunt gaan leven vanuit jouw gevoel ipv vanuit jouw hoofd.

• Je weet niet alleen wat hooggevoeligheid inhoudt, maar je leert ook hoe jij moeiteloos kunt leven!

• In drie maanden tijd, word je intensief begeleid via online modules. Je krijgt een live skype sessie met K&M, je maakt deel uit van een besloten facebook groep en ontvangt maandelijks een module met opdrachten, informatie, video, en podcast. Dit drie maanden lang!

Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt omdat iedereen die aan de online training deelneemt, recht heeft op een individueel consult met ons.

De investering is € 250,– euro incl BTW 

 (daarna €500 euro incl BTW)

Wil jij online meedoen? Meld je hieronder aan.