He, jij daar! Mooi mens! ? Hoogsensitief zijn is geen aandoening hoor….

Mooi mens! 😊 Hoogsensitief zijn is geen aandoening hoor….het is niet iets wat je hebt. Je bent het! (of iig herken je jezelf in de eigenschappen)…

Wellicht zul je al vaker ervaren hebben dat je anders bent dan anderen. Vaak wordt jouw gevoeligheid gezien als overdreven, aanstellerig of als zwak betiteld. Je zal vroeger misschien wel eens gehoord hebben: ‘stel je niet zo aan’ of ‘je hebt ook altijd wat’ of ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’.

Het is een feit dat 1 op de 5 mensen hooggevoelig is. De andere 4 van de 5 dus niet!

Dit zorgt nogal eens voor onbegrip, je spreekt namelijk elkaars taal niet.

Hooggevoelig zijn is een eigenschap van je zenuwstelsel in combinatie met je hersenen ( je pakt nu eenmaal meer prikkels op dan die andere 4 van de 5 ). Deze eigenschap kun je zowel positief als negatief uitleggen ( Elaine Aron is een psychologe die wereldwijd bekendheid gegeven heeft aan hoogsensitiviteit). Zij vertelt o.a. dat je allerlei subtiele nuances waarneemt waar de ander geen weet van heeft. Jij kan last hebben van bijvoorbeeld harde muziek, drukke mensen-massa’s, felle lichten, geuren, lipjes in je kleding, uitspraken van anderen, gezichtsuitdrukkingen van anderen, sferen en niet uitgesproken “dingen”. Dit maakt dat je sneller overprikkeld raakt en dus ook eerder mag ontprikkelen. Je zal de behoefte hebben je eerder terug te trekken, niet overal aan deel te willen nemen en misschien sneller af te haken op sociale gebeurtenissen.

Als er op die manier betekenis gegeven wordt dan lijkt het inderdaad alsof je iets ‘mankeert’ en niet goed (genoeg) bent. Vooral wanneer je je vergelijkt met 80 procent van iedereen om jou heen die anders in elkaar zit.

Je volle hoofd, prikkelbaarheid, somberheid, moe zijn, buikpijn, hoofdpijn of andere klachten kan men niet plaatsen. En misschien jij zelf ook niet. Toch zijn het fantastische liefdevolle spiegels van jouw systeem om anders om te gaan met jezelf.

Het is namelijk echt niet zo moeilijk als je luistert naar alle signalen.

Tijdens onze HSP Transitie Training, die speciaal is afgestemd op hooggevoelige mensen, leer je om jezelf beter te snappen, je niet meer aan te passen aan de ander, te luisteren en gehoor te geven aan JOUW eigen grenzen, balans te vinden zodat je minder overprikkeld raakt, te vertrouwen op je gevoel, tegemoet te komen aan jouw behoeftes. Je leert je eigen opladers en leeglopers her- en erkennen. Dit geeft onmiddellijke energie winst.

Je bent nu in een fase gekomen dat jouw wereld steeds meer van je vraagt. Iedereen, of iig veel mensen willen veel van je, jij wilt mee doen met de grote massa.

Een partner, vrienden, werk, familie, kinderen, social media, sport en andere sociale activiteiten vragen veel van je.

Jouw leven is een denderende trein…..

Je krijgt wel signalen van je lijf, maar het lijkt onmogelijk te stoppen en te gaan luisteren naar wat het te zeggen heeft.

Veel mensen overschreeuwen zichzelf en doen alles wat er van hen wordt verwacht. De ander doet 3 stappen terug en trekt zich terug in zijn of haar cocon met als gevolg eenzaamheid! Je piekert misschien wel over waarom je anders bent dan de rest, waarom niemand jou snapt, waarom alles zo hard binnenkomt, en waarom je zo emotioneel reageert op dingen. Dit zijn allemaal vragen die de revue passeren.

We snappen je!! Er is niks mis met je.

Je hoeft ook niets bij te leren alleen maar af te leren….

Tijdens onze HSP transitie training gaan wij zorgen dat jouw hoogsensitiviteit niet meer jouw LAST is maar juist je KRACHT.

Hoe doen we dat en wat houdt het in:

De HSP Transitie Training:

DE training die is ontwikkeld voor (hoog) gevoelige mensen die de 8,9 of 10 willen leven. Maak grote stappen in je leven en maak van jouw last jouw kracht! Leer hoe je absoluut jouw energie gaat beheren en meester wordt van jouw leven.

Moeiteloosheid wordt voor jou een toverwoord, ook wanneer je naast je baan, moeder of vader bent. Zelfs wanneer je er enorm tegen aanhikt om stappen te maken en geen idee hebt waar je moet beginnen. De vraag ‘Hoe dan’ speelt voortdurend door je heen….

Kom er achter wat je precies nodig hebt als HSP-er! Kom erachter waar jij op leeg loopt en wat je eraan kunt doen! Kom erachter waar jouw grenzen liggen en wat jij kunt doen zonder schuldgevoel! Leer jezelf op die 1e plek te zetten, zonder dat je het ziet als egoïsme! Leer de wereld van de energie begrijpen zodat jij weet hoe je de energie vóór jou laat werken ipv tegen jou! Leer jouw mindset opnieuw kennen en leer hem veranderen, zodat je andere dingen naar je toe trekt! Kom erachter hoe jij dichter bij jezelf kunt zijn zonder dat de ander jou leegtrekt!

Wil jij niet meer moe zijn? Wil je fit zijn en uitgerust? Wil je weten waar je blij van wordt? Wil je (weer) naar jouw gevoel luisteren?

Wil jij niet meer leven van weekend naar weekend of van vakantie naar vakantie?

Stel je eens voor: Dat jij de regie hebt. Je niet schuldig voelt. Dat jij met plezier naar je werk gaat. Dat je precies weet wat je moet doen om een leegloper te voorkomen. Dat je beter slaapt en daarnaast `voorleeft` aan jouw omgeving dat het hebben van een grens heel gezond is. Hoe fijn zou dat zijn? Wij helpen jou! 6 maanden lang lopen wij met jou mee. Zijn we er voor jou! Laten wij je zien dat het anders kan. In een kleine groep met alleen maar hooggevoelige mensen die willen groeien en een veilige omgeving met Katja en Maike (dé hsp experts van Nederland) en max 7 andere gemotiveerde, enthousiaste mensen die allemaal hetzelfde willen: rust, harmonie en energie. En vooral heel veel bewustwording en persoonlijke groei om meer vertrouwen in zichzelf te krijgen!

Werken en je best doen gaan we afleren. Maar moeiteloos leven gaan we aanleren. Met onze liefdevolle begeleiding zal je deze resultaten bereiken. Neem de stap en kom 6 keer naar Wemeldinge (1 keer per maand) en kom naar de transitie training.

100% quality-time. We gaan groeien, patronen doorbreken, werken aan je mindset, doelen bereiken, je hsp integreren, familie opstellingen beleven en ervoor zorgen dat jouw zelfliefde gaat toenemen. Jij leert wat het echte spiegelen is en kan hierdoor stoppen met oordelen over jezelf.

Wij werken vanuit een super sterk commitment. Wij stoppen niet tot het doel is bereikt. Het is zes keer samen komen en intensief aan jouw zelfliefde werken. Afleren van datgene wat jou niet meer past. Als mega klapper en aanvulling zijn wij (Katja en Maike) 24/7 bereikbaar via een app lijn met jou alleen. Wij zijn dan jouw sparringspartners, spiegelmaatjes, pitbulls, klankbord en coaches. Wij stoppen niet tot het doel is bereikt. Wij zijn er voor jou! Ook wanneer je de app lijn 10 keer per dag gebruikt! Jij bent onze vip klant, omdat iedereen een 10 is! Zolang jij wilt groeien, gaan wij voor het resultaat dat jij wilt bereiken. Er kunnen slechts 8 mensen deelnemen omdat wij jou de volle 100 % aandacht willen geven die jij verdient. Daarbij kunnen hsp-ers helemaal niet tegen grote groepen. Wij zorgen ervoor dat de energie is afgestemd op elkaar… Juist in een groep leer je spiegelen. Dat kan je niet alleen. Daar heb je de ander voor nodig.

Bezwaren zijn niet nodig:

Mocht je het te ver vinden qua afstand, het niet kunnen combineren met werk of gezin? Geen zorgen! De training vindt maar eens per maand plaats. Er draaien drie groepen waaruit jij kunt kiezen:

Een Zaterdag groep (1 keer per maand) van 10.30 tot 13.00 uur.

Een overdag groep op een door de weekse dag (1 keer per maand, de dag stemmen we af) van 10.30 tot 13.00 uur.

Een avond groep op een door de weekse dag (1 keer per maand, de dag stemmen we af) van 19.30 tot 22.00 uur.

Mochten de financiën een bezwaar zijn? Wij weten een manier om het volledig vergoed te krijgen. Wij ontzorgen je in dit stuk…

Wil je meer weten?
Maak met ons een afspraak voor een Skype call…. ‘doe je wat je deed, dan krijg je wat je kreeg.’  Ga voor jouw groei! Jouw hele omgeving zal hiervan mee profiteren. Als jij lekker in je vel zit, heeft jouw partner, hebben jouw kinderen en jouw werk daar ook wat aan. Maar het gaat vooral om jou! Jij bent de belangrijkste in jouw leven… Meld je nu aan voor een Skype call en wij ontzorgen jou om dit alles geregeld te krijgen…. .

Ben jij of ken jij iemand die dit nodig heeft?

Geef jezelf of hem of haar een kosteloos consult TWV 145 euro kado…