Moeiteloos leven als HSP exclusive

Kun jij als HSP nog wat handvaten gebruiken? Heb jij moeite om voor jezelf op te komen? 

Wil jij handvatten om als hsp’er moeitelozer te leven? Dan is deze online training met 6 maanden 1 op 1 Whatsapp contact en 1 jaar lidmaatschap op HSP Connect iets voor jou. 

 

Wat houdt het in?

De online training bestaat uit 12 trainings-video’s met daarbij een werkboek met uitleg en oefeningen. Als je mee doet aan dit programma, krijg je elke week 1 video en een deel van het werkboek in je mailbox en een aantal keer een podcast.


Een individuele coaching met ons is onderdeel van het programma én je wordt lid van een besloten community op fb met andere volgers van deze training. Hier wordt gedeeld, dilemma’s besproken, gespiegeld. Wij, Katja en Maike, zitten zelf ook in deze groep.
 
Je ziet het, er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Wij geloven er namelijk in dat veranderen makkelijker is met gelijkgestemden dan in je eentje.
 
De video’s kun je zo vaak bekijken als je zelf wilt, waardoor je door herhaling, de stof steeds beter gaat integreren. Moeiteloos leven is mogelijk als jij echt durft te gaan leven als hsp. Je gevoel is je kompas, los van wat anderen daar van vinden.

 

Daarnaast krijg je ook nog 6 maanden 1 op 1 Whatsapp contact met ons erbij. Je kunt al je vragen en problemen waar je tegen aanloopt met ons delen. Wij helpen je dan verder. Dit is een unieke manier om toch 1 op 1 coaching van ons te krijgen. 

 

Als kers op de taart krijg je ook nog 1 jaar lidmaatschap op HSP Connect erbij. Dit platform kun je gebruiken om met gelijkgestemden te connecten en vriendschappen op te bouwen. Hierbij is maandelijks een online live Q&A met ons waar je al je vragen kunt stellen of verhalen kunt delen. 

 

Wat anderen vinden van werken met ons:

Marco

Ik leef al jaren als hsp-er. Na jaren van last en onbegrip me gaan verdiepen in wat hsp nu werkelijk is. Bij toeval kwam ik deze training tegen. Het valt me altijd zwaar in mezelf te investeren. Dit heb ik toch gedaan.

De cursus begeleid je van A tot Z wat hsp is en wat het voor jou betekent. Het stukje film en de werkboeken zijn fijn om je eigen invulling er aan te geven, tenslotte is elk individu uniek!
Ga het aan ! Durf het jezelf te geven!
Het zal je leven “dragelijker” maken!

Jacqueline

Deze cursus met plezier gevolgd. Goed gedoseerd en op een inspirerende en laagdrempelige manier aangeboden. Ik heb vertrouwen dat ik belangrijke stappen heb gezet op mijn pad. Heel veel dingen wist ik wel maar voelde het niet. Ik wil mijn weg in liefde en begrip voor mezelf gaan vervolgen. Stoppen met mezelf te vergelijken maar de sterke kanten van mijzelf verder te ontwikkelen en in te zetten. Dingen doen die bij mij passen en die mij voldoening geven en blij maken. De beste versie van mijzelf leven.
Bedankt voor deze training het was het waard!

Fleur

Absolute aanrader. Ik weet al jaren dat ik hsp-er ben, maar ben om het zo maar te zeggen in een niet hsp wereld opgevoed.

Daarom deze cursus voor mijzelf aangegaan. Veel herkenning! En wat is dat fijn!!
De dames zijn prettig om naar te luisteren en de opdrachten zorgen voor de nodige diepgang in en bij jezelf.

Dat ik er nu helemaal ben, als ik eerlijk ben, nee….maar ik kan altijd terug naar wat werd er ook al weer gezegd en wat kan ik dan doen.
Het blijft een proces.

Voor wie is de Exclusive variant

Deze variant met het 1 op 1 whatsapp contact met ons is echt uniek. Je 24 uur per dag al je vragen en problemen aan ons voorleggen. Waarbij wij met je meedenken en je verder helpen. In de online training leer je alles over hoe je moeiteloos kunt leven, maar hoe pas je dit nu praktisch toe in jouw situatie. Daarbij helpen wij je via Whatsapp. Ideaal als je wat verder van ons vandaan woont en niet kunt deelnemen aan de live opleiding. Op deze manier kunnen we jou via Whatsapp toch heel goed begeleiden. 

Moeiteloos leven als HSP Exclusive

Wat houdt het allemaal in:

– Online training bestaande uit 12 trainings-video’s en daarbij een werkboek met uitleg en oefeningen. Daarbij hoort ook een individuele coaching met ons. Je wordt lid van de besloten community op Facebook met andere volgers van deze training

– Bij dit exclusive pakket zit 6 maanden Whatsapp met ons, Katja en Maike. Je kunt al je vragen en problemen direct met ons bespreken. Zo heb je nog extra persoonlijke aandacht en kun je echt grote stappen maken. 

– Je krijgt ook het lidmaatschap van 1 jaar voor HSP Connect hierbij. Bij HSP Connect is iedere maand een live Q&A sessie met ons, Katja en Maike voor al je vragen te stellen of verhalen te delen. Ook hier is een besloten community op Facebook aan gekoppeld om met gelijkgestemden te connecten.

Jouw investering: € 999 exclusief btw.