Masterclass spiegelogie

Wij leven volgens de spiegelogie. Dat wil zeggen dat wij er vanuit gaan dat alles wat wij in ons leven tegenkomen een afspiegeling is van onze eigen binnenwereld. Hierdoor krijgen we invloed op/nemen we regie over ons eigen leven.

Als ik me erger aan mijn partner, zegt dat niets over mijn partner, maar alles over mij en hoe ik met mezelf, anderen en situaties om ga. Als dat niet fijn voelt en ik een verandering wil, mag deze in mijzelf ontstaan in plaats van dat ik verwacht dat de ander verandert. Hiermee verdwijnt het oordeel naar jezelf en naar anderen en leer je de liefdevolle boodschap van jouw spiegels zien.

Leven naar de spiegelogie is zacht, maar vaak niet meteen eenvoudig te begrijpen en toe te passen. Daarom geven wij op maandag 24 april 2023 om 20.00 uur een MASTERCLASS SPIEGELOGIE waarin we jou het spiegelen haarfijn gaan uitleggen en direct met jouw eigen voorbeelden aan de slag gaan!! Zodat jij na deze avond het spiegelen serieus kunt gebruiken om jouw leven in een moeiteloze, liefdevolle flow te krijgen!

Wil jij erbij zijn en de spiegelogie gaan beheersen? Je bent van harte welkom!

Je kunt je aanmelden door te klikken op de groene aanmeldknop hiernaast. 

We kijken er naar uit je te ontmoeten!