KM training coaching HSP transitie traject

Hooggevoelig en burn-out

Stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer één in Nederland. Uit onderzoek kwam eind vorig jaar naar voren dat 40% van de werknemers werkstress ervaart. 54% van de medewerkers heeft het gevoel continu achter de feiten aan te lopen, hoe hard ze ook werken. Werkstress leidt in steeds meer gevallen tot een burn-out. 

Bron: Zilveren Kruis

Of een medewerker een burn-out krijgt, hangt af van de persoon en de situatie. Omstandigheden alleen zijn niet doorslaggevend. Minstens zo belangrijk is hoe iemand hier tegenaan kijkt en hiermee omgaat. Dit heeft alles te maken met persoonlijkheid. Sommige persoonlijkheidskenmerken zijn een risicofactor. Bijvoorbeeld moeilijk hulp kunnen vragen, lastig ‘nee’ kunnen zeggen en negatief zijn over eigen prestaties. Maar ook zich (te) sterk betrokken voelen bij het werk en (te) hoge eisen stellen aan zichzelf. (Hoog)gevoelige personen hebben vaak bovengenoemde kenmerken en daarom is de kans op een burn-out reëel aanwezig.

 

 

 

 

Bij K&M training-coaching start er iedere maand een nieuwe trainingsgroep van max. 10 personen. Dat betekent dat er zo’n 100 personen per jaar het programma succesvol afronden. Ieder uiteraard op eigen manier. Sommige personen zijn zich voor het traject al bewust van hun (hoog)gevoeligheid en willen leren hier beter mee om te gaan. Anderen ontdekken nog maar net dat ze (hoog)gevoelig zijn en willen meer over deze bijzondere eigenschap te weten komen. Dit geeft zoveel inzicht dat er puzzelstukjes op z’n plaats vallen, zowel op het werk als in het dagelijks leven van deze personen.

HSP TRANSITIE TRAJECT

Hét programma voor uw (hoog)gevoelige medewerker die:

–          In een burn-out zit (of er tegenaan)

–          Meer dan drie keer per jaar uitvalt

–          Niet op de juiste werkplek zit

–          Niet goed in zijn of haar vel zit.


Als werkgever kunt u niet meer om het begrip (hoog)gevoeligheid heen. Inmiddels wetenschappelijk bewezen! Van uw medewerkers is 1 op de 5 in meer of mindere mate (hoog)gevoelig, zowel mannen als vrouwen. Dit heeft consquenties voor uw bedrijf! K&M heeft zich gespecialiseerd in het trainen en coachen van juist déze groep medewerkers. Medewerkers die ons HSP Transitie Traject hebben gevolgd voelen zich zelfverzekerder, evenwichtiger en lopen daardoor minder kans op uitval/burn-out. Ook kiest 15% ervoor om zelf weg te gaan.

WAT HOUDT HET HSP TRANSITIE TRAJECT IN:

HET TRAJECT BESTAAT UIT MEERDERE ONDERDELEN:

1. Wij trainen medewerkers in groepsverband (max 10 personen). Het traject bestaat uit 6 bijeenkomsten van 2.5 uur, waarin intensief gewerkt wordt aan bewustwording en integreren van (hoog)gevoeligheid, energie beheer, wensen, verlangens, passie en ambitie. We maken de medewerker bewust van zijn of haar persoonlijke mogelijkheden zodat het potentieel volledig benut kan worden. Uw medewerker en uw organisatie/afdeling ervaren gegarandeerd het verschil.

2. Gedurende een half jaar komt de groep iedere maand samen voor een trainingsbijeenkomst (ochtend of avondgroep). Hiernaast is er in overleg ruimte voor een Skype -consult. Daarin kan worden gekeken naar persoonlijke thema’s die extra aandacht nodig hebben.

3. Gedurende de hele periode, is K&M 24 uur per dag bereikbaar via de WhatsApp, ook in het weekend. Hierdoor kan er altijd overleg zijn, dilemma’s worden voorgelegd en direct actie gegeven worden in het moment van lading.
Wilt u dat uw medewerkers met gezonde inspanning en
positieve energie in uw bedrijf werken? Met meer voldoening en plezier? Wilt u
een optimale samenwerking ontdekken en deze duurzaam ontwikkelen? K&M
training-coaching staat graag voor uw bedrijf en uw medewerker klaar!

Uw medewerker kan zich bij ons aanmelden voor het programma
door contact met ons op te nemen. Onze contactgegevens staan op de achterzijde
van deze brochure vermeld. Graag komen wij met u persoonlijk kennismaken!

KOSTEN

De kosten voor dit hele HSP Transitie Traject bedragen € 1995,-
excl. btw.

K&M training-coaching traint geen afdelingen. Onze groepen bestaan uit medewerkers van diverse bedrijven, zodat vertrouwen en gevoel van veiligheid optimaal gewaarborgd zijn.

SCHRIJF JE IN VOOR EEN GRATIS INTAKE
T.W.V. € 145,-

Klik op de button voor een gratis intake gesprek.

Klik Hier