HSP connect; Hét online platform voor hooggevoelige mensen

`Voor relaties, vriendschappen,
persoonlijke groei en verbinding`!

Herken jij hier jezelf in..

 • Ben jij op zoek naar verbinding met gelijkgestemden?
 • Ben jij op zoek naar vriendschappen en/of een liefdesrelatie?
 • Wil jij verder groeien in je persoonlijke bewustwording, je hooggevoeligheid willen integreren én ernaar leven?
 • Verbinding en verdieping zoeken in je leven en daarbij geïnspireerd willen worden door 2 ervaren hsp coaches (Katja en Maike) en andere groepsleden.

Uit ervaring weten wij hoe fijn het is om je te begeven in een groep mensen die jouw taal spreken. Waarin de harte-taal en het gevoel voorop staan. Waarin jij je begrepen voelt en herkenning vindt.

Daarom hebben wij HSP CONNECT opgericht!

 

De community die we je bieden is veilig, vertrouwd en geeft een enorme boost om je energie hoog te houden. Je zult je herkennen in de thema´s die besproken worden met elkaar. 2 zeer ervaren trainers en coaches op het gebied van hooggevoeligheid, Katja en Maike zijn betrokken en aanwezig. Zij zullen jou in de maandelijkse Q&A bijstaan en als jij er behoefte aan hebt een spiegel of coaching geven.

Jij wilt graag..

 • Verbinden met andere hooggevoelige mensen
 • Nieuwe vriendschappen en/of een (liefdes)relatie
 • Meer inzicht in hooggevoeligheid
 • Tips en tools om jouw hooggevoeligheid te integreren
 • Kunnen sparren met gelijkgestemden

Dan is dit platform echt iets voor jou!

Je vindt hier niet alleen andere HSP´s voor liefdesrelaties, maar ook voor vriendschap, connectie met soulmates en gelijkgestemden. Als je lid bent, heb je de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan onze besloten facebook community, waar wij maandelijks een live Q&A geven. Wij beantwoorden dan al jouw vragen die te maken hebben met jouw hooggevoeligheid, met relaties, persoonlijke thema´s en waar jij vragen over hebt.

 
Ook kan je als lid maar liefst 2 keer per maand jouw persoonlijke activiteit in onze agenda plaatsen. Deze is toegankelijk voor iedereen en dus openbaar. Ook voor niet-leden. Een voorbeeld van een activiteit kan zijn: een yoga retraite, een ecstatic dance feestje, een lezing, familie opstellingen, cacao ceremonie, etc. Activiteiten in het kader van verbinding en persoonlijke ontwikkeling.

WAT HOUDT DIT LIDMAATSCHAP IN?

 • Je wordt een jaar lang lid van het meest uitgebreide platform voor verbinding met andere hooggevoelige mensen en veel ruimte voor persoonlijke groei. Het abonnement wordt automatisch verlengt per automatische incasso, of kan stopgezet worden voor de volgende incassodatum. 

 • Elke maand vindt er een zeer waardevolle Q&A met twee ervaren HSP coaches plaats die je vragen beantwoorden over HSP, relaties, liefde en alles waar je als hooggevoelig mens tegenaan loopt.

 • Toegang tot een besloten Facebook community waarin je wordt gedragen door de andere leden. Waarin je herkenning zal vinden, vragen kunt stellen, je ervaringen kunt delen en kunt reageren op de vragen van anderen.

 • De mogelijkheid om via een unieke zoekmachine liefdesrelaties en vriendschappen te vinden of zelf op zoek te gaan naar je ideale vriend/vriendin of relatie op het platform.

 • Een agenda van de fijnste en leukste activiteiten voor hsp’s én de mogelijkheid zelf leuke activiteiten in de agenda te zetten!

 • Toegang tot HSP-inspiratie blogs, speciaal geschreven door hsp’s, voor hsp’s.

PRIJS HSP connect lidmaatschap

Het lidmaatschap kost 60 euro per jaar. Voor deze prijs kun je een jaar lang gebruikmaken van alles wat we bieden op dit platform. 

Van persoonlijke ontwikkeling tot de liefde van je leven vinden, van verbinden tot een toffe agenda, van coaching tot sparring, het kan allemaal op HSP Connect …

Word nu lid en ontvang één jaar lang toegang voor slechts

60 euro

per jaar!

Over ons

Katja en Maike geven al jaren training en coaching aan hooggevoelige mensen. Wij krijgen veelvuldig de vraag waar men andere HSP`s kan vinden. Zo is dit platform ontstaan. Wij vinden verbinding, persoonlijke groei en zingeving belangrijk. HSP`s hechten hier veel waarde aan. Het samenbrengen van mensen die dezelfde taal spreken, is voor ons dan ook een logisch gevolg van onze missie. Wij zien hooggevoeligheid als gave. Hiervan willen we zo veel mogelijk mensen bewust maken, en bieden daarom op dit platform veel ruimte voor persoonlijke thema`s, die vaak collectief worden gedragen.

Veelgestelde vragen

Gaaf je dat lid wilt worden van HSP Connect. Je kunt je aanmelden door je hier te registreren. Vervolgens ontvang je een e-mail van ons om je e-mail te bevestigen. Zodra je dit hebt gedaan, kun je je lidmaatschap aanschaffen. 

Na het aanschaffen van het lidmaatschap ontvang je direct toegang tot het platform en kun je beginnen met het invullen van je profiel.

Nee, het is een volledig betaald platform.

Nee, momenteel is het alleen mogelijk om per jaar te betalen.

Ja, het HSP Connect lidmaatschap wordt automatisch met een jaar verlengd.